Sikkerheden i top

For os er det enormt vigtigt, at du føler dig tryg ved at vælge et Kirsch-gardin. Hos Kirsch har vi derfor konstant fokus på sikkerheden i brugen af vores produkter. Blandt andet sikrer vi, at vores snore- og kædebetjente gardiner alle er udstyret med godkendte anordninger, der forhindrer uheld med løse betjeningssnore og -kæder.

Ønsker du at helgardere dig, og skal du vælge gardiner til eksempelvis børneværelset, anbefaler vi altid, at du vælger vores gardiner uden nogen form for betjeningssnore- og kæder.

Produkter, vi anbefaler til børneværelset:
– Rullegardin med fjedertræk
– Plisségardin Lux Lift og Lux Top-Bottom
– Stofgardiner på gardinstang

Vi anbefaler følgende:
For at undgå strangulering og indvikling i snorene, er det vigtigt, at de bliver holdt udenfor rækkevidde for små børn, da snore nemt kan vikle sig rundt om et barns hals. Flyt derfor senge, barnesenge og møbler væk fra gardinsnorene. Snore må ikke bindes sammen. Sørg altid for at snore ikke bliver snoet og danner en løkke.

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanbefalinger, der medfølger vores gardiner med snore- og kædebetjening. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanbefalingen, kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@ilva.dk og få den tilsendt på ny.

Står du selv for monteringen af dine gardiner, opfordrer vi dig til at følge vores vejledninger til montering af vores produkter. Du finder vejledningen i emballagen med dit nye gardin.

Se vores video omkring børnesikkerhed: