Rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk med sine rene linier. Det er en klassisk måde at skærme for solen og med vores rullegardinsløsninger er alt gennemført til mindste detalje. Find info om vores rullegardiner her.

Vores rullegardiner bliver som standard leveret med hvidt kædetræk. Det er også muligt at bestille med fjedertræk uden ekstraudgift. Du kan også vælge en specialafslutning på dit rullegardin mod et tillæg.

Duo rullegardinet er det smarte rullegardin, hvor du selv bestemmer, hvor meget udsyn/indsyn og hvor meget lys du ønsker. Duo rullegardinet bliver leveret som standard med hvidt kædetræk, eller du kan vælge stålkæde mod merpris. Duo rullegardinet leveres med en kassette som gardinet rulles op i, du kan vælge mellem hvid og aluminiumfarve på kassetten.

Er stofmålet det samme som færdigmålet?
Nej, stofmålet bliver ca. 2,8 cm smallere end det bestilte færdigmål. Stofmål er kun, hvad selve stoffet måler – altså uden beslag.

Hvorfor er der forskellige størrelser af kædetræk på mine rullegardiner?
Størrelsen på dit rullegardin har betydning for hvilken dimension, røret, som gardinet ruller op på, har og derved også hvilket størrelse kædetræk, det kan produceres med.
Bestiller du eksempelvis et stort rullegardin og et lille rullegardin sammen, kan de derfor komme med 2 forskellige størrelser kædetræk.

Hvorfor er mit rullegardin højere, end jeg har bestilt?
Alle rullegardiner leveres som hovedregel i 175 cm i højden – også hvis du kun bestiller 120 cm i højden. Rullegardin-stoffet er som hovedregel 175 cm i højden, gardinet tilpasses derfor ikke i højden, da dette ingen betydning har for produktet og den plads, det fylder på stokken.
Ved højde over 180 cm kan der forekomme øgning = sammensyning af 2 stykker stof, øverst på gardinet.

Hvordan måler jeg korrekt op?
De mål, du angiver, er de mål som det færdige gardin skal have inkl. beslag. Er du usikker på korrekt måltagning, kan vi med fordel anbefale dig at bestille gardinbussen.

 

Hvordan monterer jeg rullegardinet?
Der medfølger en udførlig vejledning med produktet.

Hvad følger med gardinet?
Alle vores gardiner leveres med beslag til væg og loft samt monteringsvejledning.